Βραβείο 2ου Χρυσού Σκούφου για το Salonica Restaurant στη Θεσσαλονίκη

Βραβείο 2ου Χρυσού Σκούφου για το Salonica Restaurant στη Θεσσαλονίκη



Υπό τον σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου.

Με ιδιαίτερη τιμή το Salonica Restaurant υπό τον σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου, υποδέχεται το βραβείο Χρυσού Σκούφου για δεύτερη συνεχή χρονιά.


Κατά την τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων 2021 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου από το Αθηνόραμα, συνολικά 23 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα βραβεύτηκαν με Χρυσό Σκούφο! Η εστιατορική άνθηση σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη, πιστοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά καθιστώντας το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, ως το μοναδικό εστιατόριο στην πόλη της Θεσσαλονίκηςπου αποκτά Χρυσό Σκούφο!

Στo εξαιρετικά καλόγουστο Salonica Restaurant, έχει τα ηνία της κουζίνας ο πολυβραβευμένος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου και δημιουργεί μια ελληνική κουζίνα με το προσωπικό του αποτύπωμα! Από την πρώτη στιγμή το εστιατόριο σημείο αναφοράς στη γαστρονομική σκηνή της πόλης, προτείνει γεύσεις και μια κουζίνα που έχει στην καρδιά της προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικά την περιοχή της Μακεδονίας. Η σάλα του εστιατορίου με την ανοικτή κουζίνα χαρίζει πανοραμική θέα στο Θερμαϊκό και τον Όλυμπο από τις μεγάλες τζαμαρίες, ενώ τα καλοκαίρια η δράση μεταφέρεται στο Salonica Garden που θυμίζει κομψό κήπο πάνω στη θάλασσα.

Ένα εστιατόριο-προορισμός με την κυριολεκτική έννοια του όρου είναι για τον επισκέπτη της Θεσσαλονίκης το πανέμορφο Salonica Restaurant του πολυτελούς ξενοδοχείου Makedonia Palace.



Source link