Ερυθρός Σταυρός: Συνελήφθη ο ασθενής που φέρεται να αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα του 76χρονουΔικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας


Συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο ο φερόμενος ως δράστης για τον θάνατο 76χρονου διασωληνωμένου στον Ερυθρό Σταυρό. 

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν πάρει αποτυπώματα από τα μηχανήματα, με τα οποία ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος και ταυτοποιούνται με αποτυπώματα του 60χρονου ασθενούς.

Το χρονικό

Ο 77χρονος ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και οι γιατροί κατά πληροφορίες διαπίστωσαν ότι τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά.

Όμως, ξαφνικά νωρίς το απόγευμα ο ασθενής απεβίωσε κάτι που έκανε τους γιατρούς να ανησυχήσουν και να ψάξουν λίγο περισσότερο την υπόθεση. Ανακάλυψαν, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ότι υπήρχαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Από την αρχή ως ύποπτος εφέρετο ο 60χρονος αλλοδαπός ασθενής ο οποίος νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με τον 77χρονο. Ο συγκεκριμένος ασθενής δεν ήταν διασωληνωμένος ούτε βρισκόταν σε καταστολή όμως ειχε εκφράσει παράπονα ότι ο 77χρονος έκανε θόρυβο και ήθελε να μείνει μόνος του στο θάλαμο.Source link