Η Avance Car Rental στους Χρυσούς Πρωταγωνιστές της Δεκαετίας 2010-2020Η Avance Car Rental κατάφερε να διακριθεί ως «Greek Business Champion» ανάμεσα σε κορυφαίες επιχειρήσεις.

Για την ανοδική της πορεία διακρίθηκε η ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Avance Car Rental, στα βραβεία-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» που διοργάνωσε η Direction Business Network με μεγάλη επιτυχία για έκτη φορά, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021.


Στο Ble Azure στην παραλία του Αλίμου, τηρώντας πιστά τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 και με την παρουσία περισσότερων από 300 υψηλόβαθμων επιχειρηματικών στελεχών και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που αποτελούν το παρόν και το μέλλον του ελληνικού επιχειρείν σε μια ιδιαίτερη και γεμάτη προκλήσεις περίοδο για την ελληνική οικονομία.

Η Avance Car Rental κατάφερε να διακριθεί ως «Greek Business Champion» ανάμεσα σε κορυφαίες επιχειρήσεις καθώς κατόρθωσε να αυξήσει ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών (Πωλήσεις) και τα κέρδη Προ Φόρων πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019.

Την τελευταία πενταετία έχει σταθερή αύξηση του κύκλου εργασιών, της τάξεως του 24% χάρη στην πιστότητα αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του πελατολογίου της, διατηρώντας την ποιότητα των υπηρεσιών της σε πρώτο πλάνο.

Την χρονιά που μας πέρασε, η Avance εισήγαγε αυστηρούς κανονισμούς τηρώντας πιστά τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του Covid-19 τόσο στα καταστήματα όσο και στα ενοικιαζόμενα οχήματα, διατηρώντας τα υψηλά Standards στην παροχή υπηρεσιών. Κατάφερε, προσαρμοσμένη στις επιταγές των δυσμενών συνθηκών, να εξασφαλίσει την ασφάλεια και ταυτόχρονα την υγιεινή των οχημάτων, πληρώντας όλες τις υγειονομικές προϋποθέσεις.


Η Avance Car Rental παρέχει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Η Ενοικίαση ΙΧ και φορτηγών κλειστού τύπου (ακόμη και Ψυγείων), οι υπηρεσίες Transfer, Mobile WIFI, αλλά και οι εξειδικευμένες B2C & B2B πλατφόρμες, άκρως φιλικές προς τον χρήστη μέσα από το ανανεωμένο Site της www.avance.gr αλλά και με την ενσωμάτωση της εφαρμογής “Avance” η οποία είναι διαθέσιμη από το Play & Apple store, παρέχει προσωποποιημένα προϊόντα σε Ιδιώτες και Εταιρικούς πελάτες της.

Ο κος Γεώργιος Τσακατούρας Managing Director της Avance Car Rental δήλωσε σχετικά: “ Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το γεγονός πως η εταιρεία μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς για ακόμη μια χρονιά. Η βράβευση της Avance ως Greek Business Champion αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και μια έμπρακτη αναγνώριση της σταθερά ανοδικής πορείας της Avance στον κλάδο. Τα τελευταία 30 χρόνια επενδύουμε συστηματικά στην ποιότητα των υπηρεσιών μας γεγονός που επιβεβαιώνει την προτίμηση των πελατών αλλά και την βράβευση μας.

Η οικογένεια της “Avance”, το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας καθώς και το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα αποτελούν το «κλειδί της επιτυχίας».

Η Avance θα συνεχίσει να υπηρετεί με συνέπεια την δέσμευση της στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, φροντίζοντας καθημερινά να μετατρέπει την κάθε ενοικίαση σε μια ξεχωριστή εμπειρία.”Source link