Κανονικά λειτουργούν τα καταστήματα των Κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα

PeiraiosΥπογράφει χθες η συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για την απόκτηση του δικτύου των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα με αντίτιμο 524 εκατ. ευρώ σε μετρητά.

Έτσι κανονικά θα λειτουργούν από σήμερα τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα και αφορά την απόκτηση όλων των καταθέσεων, δανείων και καταστημάτων στην Ελλάδα της Τράπεζας Κύπρου, της Cyprus Popular Bank (CPB) και της Ελληνικής Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων των δανείων και καταθέσεων των θυγατρικών τους στην Ελλάδα (leasing, factoring και Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος- IBG).

Η συμφωνία, όπως ανακοινώνει η Τράπεζα Πειραιώς διασφαλίζει τη σταθερότητα του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος, συνδράμει την Κύπρο στην αντιμετώπιση της κρίσης και εξασφαλίζει τους καταθέτες, πελάτες και υπαλλήλους των τριών κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα μετά τις πρόσφατες εξελίξεις.

Από σήμερα τα καταστήματα των τραπεζών αυτών είναι ανοικτά και επαναλειτουργούν για το κοινό, εξυπηρετώντας κανονικά και χωρίς προβλήματα, μέσα από τον δεύτερο πλέον μεγαλύτερο Eλληνικό τραπεζικό όμιλο, που διαθέτει συνολικό ενεργητικό 95 δισ. ευρώ, δίκτυο 1.660 καταστημάτων και 24.000 υπαλλήλους.

Αν έχετε απορίες, θέλετε οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινήσεις ή λύσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2118503001, με fax στο 2118009404 ηλεκτρονικά στο info@acploes.com (τηλέφωνο απαραίτητο) και μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ενημερωθείτε άμεσα για τις υπηρεσίες μας στο http://acploes.com/