Στον Θεόδωρο Λιβάνιο τα MME


O υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο των media.

O Θεόδωρος Λιβάνιος, o οποίος με τον πρόσφατο ανασχηματισμό έχει τοποθετηθεί  υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη φαίνεται πως αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκια που αφορά τα media και μάλλον αυτός θα αναλάβει και την τελική διαβούλευση για τον «νόμο Πέτσα», που δεν έχει φτάσει ακόμη στο κοινοβούλιο. Όπως σημειώνεται σε σχετικό ΦΕΚ του ανατέθηκε «η άσκηση των αρμοδιοτήτων όλων των οργανικών μονάδων της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης» καθώς και η  εποπτεία και η ρύθμιση οργανωτικών θεμάτων των Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ Α.Ε.) και  Αθηναϊκό  –  Μακεδονικό  Πρακτορείο  Ειδήσεων  (ΑΠΕ – ΜΠΕ Α.Ε.).

0 44χρονος Θεόδωρος Λιβάνιος μέχρι τον πρόσφατο ανασχηματισμό ήταν υφυπουργός Εσωτερικών ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Σημειώνεται πως από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και ήταν Διευθυντής Πληροφορικής του κόμματος και επικεφαλής της ψηφιακής καμπάνιας των Ευρωεκλογών του Μαΐου 2019 και των εθνικών εκλογών του Ιουλίου 2019.Source link