Στουρνάρας: «Δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος για τους Έλληνες καταθέτες»

STOYRNARASΔηλώσεις έκανε χτες ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τονίζοντας  ότι «τα καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με την απόφαση των Κυπριακών αρχών»  συμπλήρωσε σε ότι αφορά τα υπόλοιπα καταστήματα τραπεζών «όλα τα άλλα καταστήματα Ελληνικών ή ξένων τραπεζών στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν κανονικότατα»

Ερωτήθηκε αν οι Έλληνες καταθέτες πρέπει να ανησυχούν. Η απάντησή του ήταν: «διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος για τους Έλληνες καταθέτες, είτε έχουν τα χρήματά τους σε Κυπριακές είτε σε Ελληνικές τράπεζες, είτε σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα. Το ζήτημα των καταθέσεων στην Κύπρο αποτελεί μια μοναδική περίπτωση. Αυτό έχει τονιστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Επομένως δεν υπάρχει απολύτως κανένας φόβος για τον Έλληνα καταθέτη».

Αν έχετε απορίες, θέλετε οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινήσεις ή λύσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2118503001, με fax στο 2118009404 ηλεκτρονικά στο info@acploes.com (τηλέφωνο απαραίτητο) και μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ενημερωθείτε άμεσα για τις υπηρεσίες μας στο http://acploes.com/