Τράπεζα Πειραιώς: Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για την Αγροτική

Η Τράπεζα Πειραιώς επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, μετά από δημοσίευμα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ. Ωστόσο, όπως αναφέρει, η δήλωση εμπιστευτικότητας την οποία έχει υπογράψει, δεν της επιτρέπει να δώσει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ή σχόλιο.

Η ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς

“Στα δημοσιεύματα των εφημερίδων «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» (φύλλα της 16ης Ιουλίου 2012), μεταξύ άλλων, αναφέρονται και τα ακόλουθα σε σχέση με την Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ:

(ΗΜΕΡΗΣΙΑ) «Ενδιαφέρον από Eurobank – Πειραιώς για την «καλή» Αγροτική Τράπεζα», «Προσφορές από Eurobank και Πειραιώς για την ΑΤΕBank» και (ΤΑ ΝΕΑ) «Αρχίζει η μάχη για την ΑΤΕ- Η Τράπεζα Πειραιώς πιο κοντά στις προδιαγραφές που θέτει το ελληνικό Δημόσιο» – Οι αποφάσεις για ιδιωτικοποίηση της Αγροτικής αναμένεται να ληφθούν αμέσως».

Με την παρούσα, εν όψει των παραπάνω δημοσιευμάτων, και σε εκπλήρωση υποχρέωσής της, που απορρέει από την παράγραφο 1 του άρθρου 2 της Απόφασης 5/204/2000 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως ισχύει, η Τράπεζα Πειραιώς επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για την Αγροτική Τράπεζα, ωστόσο η δήλωση εμπιστευτικότητας την οποία έχει υπογράψει, δεν της επιτρέπει να δώσει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ή σχόλιο.

Πηγή: imerisia.gr